INSCHRIJVING

Inschrijvingsformlieren

Inschrijving instelling

Instellingen - voorzieningen kunnen zich op voorhand inschrijven via het formulier. Na inschrijving krijg je een e-mail met het referentienummer dat je dient te vermelden bij de overschrijving van het verschuldigde bedrag.

Inschrijving particulier

Particulieren kunnen ook op voorhand tickets bestellen via een inschrijvingsformulier. Na inschrijving krijg je een e-mail met het referentienummer dat je dient te vermelden bij de overschrijving van het verschuldigde bedrag. Kinderen tot en met 6 jaar mogen gratis binnen!

Pendeldienst

De pendeldienst zorgt voor het vervoer tussen het station Leopoldsburg en het festivalterrein. Het is een gratis service voor de festivalbezoekers die gebruik maken van het openbaar vervoer met name de trein of de lijnbus (halte aan het station). Opgelet : de inschrijvingen dienen ten laatste op maandag 26 augustus in ons bezit te zijn!

Medewerker

Wil je als medewerker aan de slag? Dat kan, meld je aan. Je kan het formulier invullen en versturen naar de verantwoordelijke vrijwilligers.
Je kan de momenten opgeven wanneer je wilt helpen. In onze organisatienota staat informatie die je als vrijwilliger moet weten.

Follow Us!

Over ons

Iedereen is welkom op dit festival, want de inclusiegedachte om mensen met een beperking en validen samen te brengen, vormt een doel op zich.
Wel zullen de personen met een beperking steeds centraal staan en op de eerste plaats komen.

Volg ons op
Buitenbeenpop